Morbid Angel w Season Of Mist. Strona: 1

Morbid Angel w Season Of Mist Dodano: 2009-11-20 09:50

Z całym szacunkiem dla dokonań Morbid Angel, jestem zdania że (z wielkim smutkiem) się skończył
Będąc na koncercie Morbidów co zobaczyłem - Vincenta w czarneł lateksowej koszulce z czerwonym pentagramem z przodu - ŻENADA

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2009-11-20 09:55

Nie podejrzewam ich, żeby nagrali coś intrygujacego, ale koncertowo nadal świetnie wypadają :)

.

Morbid Angel Dodano: 2009-11-20 11:03

Ale ta koszulka to wiocha totalna była

Re: Morbid Angel Dodano: 2009-11-20 11:10

Sumo666 napisał(a):
Ale ta koszulka to wiocha totalna była

a ty byłes w Wawie an ich koncercie ?

.

Morbid Angel Dodano: 2009-11-20 11:12

W zeszlym roku jak grali we Wrocku :)

Re: Morbid Angel w Season Of Mist Dodano: 2009-11-20 11:22

Sumo666 napisał(a):
Z całym szacunkiem dla dokonań Morbid Angel, jestem zdania że (z wielkim smutkiem) się skończył
Będąc na koncercie Morbidów co zobaczyłem - Vincenta w czarneł lateksowej koszulce z czerwonym pentagramem z przodu - ŻENADA

większej wiochy niż Darski w spódnicy z hełmofonem na ryju nie zrobił więc o co chodzi? :-)

:) Dodano: 2009-11-20 11:25

To sa proby nowego hełmu dla wojska

Re: Morbid Angel Dodano: 2009-11-20 11:56

Sumo666 napisał(a):
W zeszlym roku jak grali we Wrocku :)

Przeciez w zeszlym roku grali w Wawie, a we Wrocku to jakos dawniej chyba :]

tak, Darki w hełmofonie i 45kg żelastwa na sobie nie może być mobilny scenicznie xD

.

Morbid Angel Dodano: 2009-11-20 12:06

Mozliwe ale ta koszulka to fakt.
A co do hełmu nowe technologie, NATO itd

Dodano: 2009-11-24 10:30

Dave od momentu powrotu do składu zakłada bardzo często latex z pentagramem czym się tutaj podniecać?Moim zdaniem wyglada o wiele lepiej niż w mundurku wojaka który swego czasu nosił.
Lekko irytuje mnie podejście Trey'a rozumiem roszady w składzie ,koncerty,komponowanie nowego materiału jednak to za długo trwa. W sumie są dwie opcje nagranie niszczącej płyty w klimatach I-II-III i powrót na tron lub kalka smętów z Heretic i skok na grzywe do piachu.

Morbid Angel Dodano: 2009-11-24 10:35

Moim zdaniem raczej powrotu na tron nie bedzie Jednazke wole sie pozytywnie zaskoczyc niz negatywnie rozczarowac :)

Dodano: 2009-11-24 13:17

we wrocku byli w 2005 i jebać w co Vinc się ubiera, oni mają grać, a nie wyglądać. A grają wpiździec fachowo. Wprasowali mnie wtedy tak w parkiet, że nie przypominam sobie od tamtej pory bardziej hardcorowego gigu :idea:

Dodano: 2009-11-24 13:28

Paskievicz napisał(a):
we wrocku byli w 2005 i jebać w co Vinc się ubiera, oni mają grać, a nie wyglądać. A grają wpiździec fachowo. Wprasowali mnie wtedy tak w parkiet, że nie przypominam sobie od tamtej pory bardziej hardcorowego gigu :idea:

W Wawie w zeszłym roku też zrobili miazge :)

.

Re: Morbid Angel w Season Of Mist Dodano: 2009-11-24 14:14

Sumo666 napisał(a):

Hej SUMO,czytając Twoje posty mam wrazenie ze wszyscy sie skonczyli albo grają jakąś srake.Kurde strasznie oryginalne podejscie,odechciewa mi sie wszystkiego :cry: :cry: :wink:

:) Dodano: 2009-11-24 14:45

Bo taka jest smutna prawda Jest to oczywiscie moja opinia :)
A koncerty to co innego :)

Dodano: 2009-11-24 15:48

Mam nadzieję ,że słowo"skończyli" w przypadku MA jest na wyrost choc słuchając biednego Heretic takie nasuwają sie jednak skojarzenia.

. Dodano: 2009-11-24 18:47

co chcecie od "Heretic"? Płyta nie powala może na kolana, choć jakby miała lepsze brzmienie to chyba by to robiła :-). Jest szybko, jest brutalnie, jest technicznie, czego chcieć więcej? Przyzwoity album death metalowy, 100 razy lepszy i ciekawszy niż płyty Cannibal Corpse począwszy od "Gallery Of Suicide" do dzisiaj.
Morbid Angel jak na kapele z tak długim stażem w branży uwarzam że tworzy zajebistą i ciekawą muze i cały czas czuć w niej chaos jak u gnojków co jest najważniejsze wg mnie
Nie wymagam od Morbid Angel kultowości i fascynacji własną marka jaką wytworzyli już praktycznie dwie dekady temu tylko dobrej muzyki na poziomie i taką dostaje.
Dla porównania taki Darski który jest kilkanaście lat młodszy od Treya już dawno sprzedał swój entuzjazm i pasje do dzwięków na rzecz hłodnej kalkulacji zapotrzebowania rynku, powinien przestać zajmować się muzyką a zostać jakimś logistykiem w markecie sporzywczym :-)
Trey ma cały czas chaos w mózgu, death metal w sercu i wyjebane na marketing i za to go cenię :-)

Re: . Dodano: 2009-11-25 10:30

cellar_door napisał(a):

Dla porównania taki Darski który jest kilkanaście lat młodszy od Treya już dawno sprzedał swój entuzjazm i pasje do dzwięków na rzecz hłodnej kalkulacji zapotrzebowania rynku, powinien przestać zajmować się muzyką a zostać jakimś logistykiem w markecie sporzywczym :-)
Trey ma cały czas chaos w mózgu, death metal w sercu i wyjebane na marketing i za to go cenię :-)

o to to to :)) dokładnie

Co do "Heretic" - dziwny album, taki troche jakby na próbie był nagrywany :/ zdecydowanie najsłabsza płyta w dorobku MA ... ale 6 lat czekania ... ciekawe czy sie to opłaci ... obstawiam, że powrócią do klimatów "Domination" :)

.

:) Dodano: 2009-11-25 11:01

Wolałbym coś z okolic "Blessed..." Ale jak już mowiłem...

Dodano: 2009-11-25 11:10

Ja tez bym tak wolał, ale na tego typu epikę nie ma co liczyc

.

Morbid Angel Dodano: 2009-11-25 11:15

Taaaa Zaraz sobie zapuszcze "Blessed...." bo mi sie lezka w oku zakreciła :)

Morbid Angel Dodano: 2009-11-25 11:16

Re: Morbid Angel Dodano: 2009-11-25 11:53

Sumo666 napisał(a):

Musisz to sobie puszczac?Myslałem ze znasz to na pamiec

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło